Home ยป Nipte oefenzege Jong Sparta

Nipte oefenzege Jong Sparta

dinsdag 27 november 2018 - 15:42

Jong Sparta Rotterdam heeft in eigen huis gewonnen van Jong NAC Breda. Sven Mijnans en Youri de Winter (tweemaal) waren trefzeker namens de Spartaanse beloften, die met 3-2 wonnen.

In een eerste helft met weinig kansen, opende Mijnans vlak voor rust de score. De middenvelder was succesvol uit een rebound van een schot van De Winter. Diezelfde De Winter sloeg vlak na rust twee keer toe. De eerste van deze twee schoot hij met zijn linker in de verre hoek, na een goede pass van Brad van Hoeven. Nadat Elayis Tavsan met zijn afstandsschot de doelman vond, kon hij uit de rebound voor zijn tweede tekenen. Freek van Gestel en Sidney van Hooijdonk brachten de spanning nog terug, maar het was hierna vooral Jong Sparta dat een treffer verdiende. Een vierde goal was de mannen van Jeroen Rijsdijk echter niet gegund, al was Mark Veenhoven hier het dichtstbij, maar hij raakte de lat.

Opstelling:
Lipman, Schippers (46. Sanches), Eersteling, Van Unen (46. Bouwense), Heuvelman (46. Drakpe), Veenhoven, Tavsan (61. Boukhari), Mijnans, Van Hoeven (61. Meerstadt), Tahiri (61. Altintas) en De Winter (61. Ripmeester)