fbpx

Business Friends

Business Friends

Geniet tegen een zeer aantrekkelijk tarief van de sfeer bij de thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam met een ontvangst voor, in de rust en na de wedstrijd in de historische Ridderzaal van Het Kasteel. Daarnaast treedt u toe tot het 400 bedrijven tellende netwerk van de Business Club van Sparta Rotterdam.

Tevens bestaat de mogelijkheid een flexibel kaartenpakket te reserveren: u kiest zelf hoeveel Business Seats u bij welke thuiswedstrijd wilt inzetten en treedt toch toe tot de Sparta Rotterdam Business Club. Kaarten zijn vooraf te reserveren naargelang de beschikbaarheid en met een maximering bij de topwedstrijden.

Vraag hier contact aan voor meer informatie over het Business Friends arrangement voor uw bedrijf bij Sparta Rotterdam.

“Wij dragen de club een warm hart toe en ondersteunen naast het arrangement van de Business Friends onder andere de Sparta Jeugdopleiding. Om ons hart voor de club te combineren met het zakelijke karakter voelen wij ons al jarenlang thuis bij de Business Friends waar in de Ridderzaal het zakelijke goed samen gaat met het gezellige”.  - Arnoud Klootwijk, Directeur Ben van der Waal Zuidvruchten

Download brochure

  Zakelijke brochure seizoen 2023/2024