08 augustus 2019 - 17:33
Aanstaande vrijdag staat de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen 2019-2020 op de kalender. Na het late gelijkspel in De Kuip tegen Feyenoord, is VVV-Venlo de eerste tegenstander op Het Kasteel. Onderstaand meer praktische informatie omtrent de sponsorruimtes, catering, extra kaarten en het voorspellen van de uitslag.
SADFSD
Sponsorruimtes & Business Seats
Hoofdgebouw

In de Jupiler Lounge van het Sparta Stadion is gedurende de thuiswedstrijden in het seizoen 2019-2020 in de rust de drank à Hollands assortiment inbegrepen. Het all-inclusive concept is alleen van kracht in de rust. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd wordt er op basis van consumptiemunten afgerekend.
In de Van Mossel VKV-Lounge vindt vanaf één uur voor, in de rust en tot één uur na de wedstrijd een volledig all-inclusive concept plaats.

Kasteelloge & Business Friends

Aan de Kasteelzijde is ook in de Kasteelloge vanaf één uur voor, in de rust en tot één uur na de wedstrijd een volledig all-inclusive concept. De Business Friends, in de Ridderzaal, wordt vanaf heden ook gewerkt met consumptiemunten. Stuur een mail naar Spartacatering@vanderlindecatering.nl om consumptiebonnen te bestellen voor zowel het Hoofdgebouw als de Business Friends.

Extra zakelijke kaarten voor Sparta Rotterdam – VVV-Venlo?

Zakelijke kaarten voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo zijn zowel voor het Ereterras, de Kasteelloge en Ridderzaal te bestellen via deze link. De publiekstribunes zijn volledig uitverkocht.

e-Tickets printen

Vergeet niet uw e-tickets zelf te printen voordat u naar het Sparta Stadion komt. Zonder geprinte e-tickets komt u namelijk niet binnen in het stadion. Het is niet mogelijk om de tickets vanaf een telefoon te scannen!

Catering & Restaurants

In Het Wapen van Sparta en in Brasserie Kasteel Spangen kunnen sponsoren komend seizoen weer terecht voor een lunch of een diner. Klik hier om alvast te reserveren voor de komende thuiswedstrijden.
Voorspellen?
In de Jupiler Lounge kunt u bij de hostessen de uitslag voorspellen van de wedstrijd en kans maken op een gesigneerd Sparta-shirt voor op jouw kantoor. Via deze link kunt u nu alvast de uitslag voorspellen.