fbpx
Home » 5.000e seizoenkaart verkocht

5.000e seizoenkaart verkocht

01 juli 2021 - 16:56

Vandaag is de 5.000e seizoenkaart voor het komende Eredivisieseizoen verkocht. Wessel Lexmond was vanmiddag in De Rood-Witte Winkel en was de 5.000e Spartaan die er komend seizoen weer bij is. Wessel (18) is er al sinds 2016 bij vanaf de Denis Neville-tribune. Als verrassing ontving hij in de Fanshop het allereerste uitshirt voor komend seizoen.

Verlengen

Supporters die nog willen verlengen op hun eigen plaats/tribune kunnen dit tot vrijdagmiddag 2 juli, 17:00 uur doen via www.spartakaartje.nl of bij De Rood-Witte Winkel. Daarna is de eigen plaats/tribune niet meer gegarandeerd. De niet verlengde plaatsen gaan zaterdag 3 juli vanaf 11:00 uur in de verkoop via www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop.

Prijsverhoging

Officieel zou vandaag de prijsverhoging ingaan van de seizoenkaarten voor het komende seizoen. Sparta heeft echter besloten om dit niet per vandaag te doen, ook niet vanaf morgen, maar vanaf zaterdag 3 juli. Dus iedereen die nog gaat verlengen voor vrijdagmiddag 17:00 uur kan gebruik maken van het voordeligere tarief.

Alle info

Lees alle informatie over de seizoenkaartverkoop op www.sparta-rotterdam.nl/seizoenkaart