fbpx
Home » Agenda items » Qurrent Trainingsmiddag

Qurrent Trainingsmiddag

14 mei 2018 - 14:04

Op woensdagmiddag 13 juni staat de jaarlijkse Qurrent Trainingsmiddag op het programma. Vorig jaar werd de Trainingsmiddag wegens omstandigheden op Vreelust georganiseerd, maar dit jaar wordt de Trainingsmiddag net als in 2016 weer op Het Kasteel gehouden. Net als voorgaande jaren kan je weer sportieve voetbalspelletjes spelen.

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de Trainingsmiddag is vijf jaar, de maximum leeftijd om deel te nemen is veertien jaar. Je kan je tot en met woensdag 30 mei, 17:00 uur opgeven via onderstaande formulier. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol!

Na de aanmelding krijg je uiterlijk maandag 4 juni een email met daarbij meer informatie over de Qurrent Trainingsmiddag. Wij verzoeken jullie om al in trainingskleding met sportschoenen te komen. Na de Trainingsmiddag gaan we ook gezamenlijk nog wat lekkers eten in het stadion.

Per Spartaantje is er maximaal één ouder/verzorger welkom. Zij mogen natuurlijk foto’s maken, maar van hen wordt verwacht dat zij het veld niet betreden.

AANMELDEN