Home » APR combineert Business & Maatschappelijk bij Sparta Rotterdam

APR combineert Business & Maatschappelijk bij Sparta Rotterdam

vrijdag 23 november 2018 - 09:58

APR Project is een nieuw gezicht in de Business Club van Sparta Rotterdam. Het allround circulaire bouwbedrijf met specialismen in de herbouw en revitalisering is niet alleen voor het zakelijke aspect verbonden aan de Kasteelclub, maar draagt ook op sociaal maatschappelijk gebeid zijn steentje bij en heeft zich daarom ook verbonden aan De Betrokken Spartaan als Maatschappelijk Partner.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van APR Projects. Gerhard Rijsdijk, Executive Project Director, van APR Projects vertelt dat duurzame en circulaire bouwwerken in de toekomst steeds meer zichtbaar zullen zijn. Het bouwwerk, één van de meest iconische koepels van Nederland krijgt onder leiding van Gerhard Rijsdijk in Amsterdam een tweede leven. “Waar het gebouw van 1970-2003 onderdak gaf aan het luchtvaartmuseum van Schiphol zal “Het Aviodome” onder de nieuwe naam “Amsterdome” vanaf 2018 als evenementenlocatie worden geëxploiteerd door de nieuwe eigenaar TeKa Groep.” licht Gerhard toe.

Vanaf eind 2018 moet de koepel beschikbaar zijn voor congressen, beurzen en bedrijfsfeesten. Er komt een grote plenaire zaal die ruimte biedt aan groepen tot duizend personen. Verder komen er nog zestien sub-zalen en is de locatie voorzien van moderne techniek en horecafaciliteiten. Alles onder een machtige overspanning van “Het Amsterdome”.