fbpx
Home » AZ – Sparta Rotterdam naar zaterdagavond + informatie kaartverkoop

AZ – Sparta Rotterdam naar zaterdagavond + informatie kaartverkoop

22 maart 2023 - 15:00

Sparta Rotterdam reist op zaterdag 8 april af naar Alkmaar. In het AFAS Stadion is AZ de tegenstander. De aftrap is om 20.00 uur. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk voor zondagmiddag gepland, maar door het Europese succes van de Alkmaarders is de competitiewedstrijd nu een dag eerder.

Het is mogelijk voor Spartasupporters om de ploeg van Maurice Steijn te steunen in deze wedstrijd tussen de twee subtopclubs. Dat kan doormiddel van de autocombi of de buscombi. Voor beide opties geldt dat er uitsluitend kaartverkoop is aan SeizoenClubCard-houders van Sparta (max 1 kaart per SCC) voor de Autocombi. Voor de Buscombi kunnen ook ClubCard-houders één kaart kopen.

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

Er is voor deze wedstrijd plek voor 110 auto’s van de bezoekende club. Vanwege de populariteit voor het bezoeken van uitwedstrijden met de auto is het ditmaal verplicht met minimaal 3 en maximaal 5 personen, uitsluitend in een personenauto, naar het AFAS Stadion te komen om zoveel mogelijk Spartanen te kunnen ontvangen in het gastenvak. Bij het kopen van kaarten voor de autocombi, krijgt u apart nog een parkeerkaart per e-mail toegestuurd. U bent verplicht daar te parkeren. De parkeerkaart wordt binnen twee werkdagen na de bestelling in uw email verzonden.

Zorg ervoor dat u uiterlijk 19.45 uur bij het gastenvak bent om tijdig het stadion in te komen.

De prijs voor de autocombi bedraagt 16,00 euro per persoon.

Buscombi

De supportersvereniging zet bussen in naar Alkmaar toe.

De bussen vertrekken om 17.15 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 17.00 uur bent ingecheckt bij het supportershome, zodat de bussen tijdig kunnen vertrekken. Leden van de supportersvereniging krijgen bij het inchecken voor de bus 5 euro terug, jeugdleden 10 euro.

De prijs voor de buscombi bedraagt 29,50 euro (busreis en ticket).

Data kaartverkoop

De kaartverkoop begint donderdag 23 maart om 11.00 uur. Vanaf dan zijn kaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop. De kaartverkoop stopt vrijdag 7 april 17.00 uur, tenzij de beschikbare kaarten eerder zijn uitverkocht.

Aandachtspunt

Mocht u gebruik maken van de autocombi, dan is het niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of op de wedstrijddag de binnenstad te bezoeken.