fbpx
Home » B&G Hekwerk nieuwe Official Business Partner van Sparta

B&G Hekwerk nieuwe Official Business Partner van Sparta

18 augustus 2023 - 13:30

Sparta Rotterdam verwelkomt vanaf dit seizoen B&G Hekwerk als nieuwe Official Business Partner van de club. In de afgelopen seizoenen was B&G Hekwerk al onderdeel van de Business Club van Sparta en zichtbaar in het stadion op de LED-boarding en rond het stadion op diverse hekwerken. Die sponsoring heeft nu een forse upgrade gekregen naar het hoogste segment partners van Sparta Rotterdam.

B&G Hekwerk staat bekend als een vooraanstaande leverancier van o.a. hekwerken, schuif- en draaipoorten gericht op de zakelijke markt. Met een heldere ambitie, om marktleider te zijn, zet het nu een volgende stap door het aangaan van het Official Business Partnership met Sparta Rotterdam. De B&G-branding zal vanaf dit seizoen op verschillende plekken zichtbaar zijn in- en rond het Sparta Stadion met onder andere uitingen op de LED-boarding, statische reclameboarding en een grote uiting boven de vier publieksingangen van Het Kasteel.

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta, is enthousiast over het nieuwe partnership: ‘’Dat een partij als B&G Hekwerk aanslaat op ons verhaal en onze plannen, is voor mij het signaal dat we de juiste weg hebben ingeslagen. Wij herkennen onszelf in de groeiambities van B&G en zien daarom het partnership als een positieve bijdrage naar de toekomst waarin wij elkaar uitdagen om beter te worden. Met een op maat gemaakt pakket aan sponsorfaciliteiten gaan we samen met B&G Hekwerk voor een sportief en zakelijk succesvol seizoen.”

Arjan Pols, Algemeen Directeur bij B&G Hekwerk, reageert verheugd: ‘’Na de gesprekken met Sparta was het gevoel direct goed. B&G, een gevestigde naam in heel Nederland, is vastbesloten haar aanwezigheid in Rotterdam en de omliggende regio te versterken. Het passende verhaal van Sparta bij deze ambitie, geeft ons de overtuiging dat we hier onze sponsordoelstellingen gaan behalen en tevens de bevestiging dat we aan de Spartastraat op het juiste adres zijn. We kijken uit naar ons debuut als Official Business Partner van de club, tijdens de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord.’’

Van links naar rechts: Ron Bakker (Commercieel Directeur B&G), Jelle Bodegom (Manager Sales Sparta Rotterdam), Arjan Pols (Algemeen Directeur B&G) en Dave van der Meer (Commercieel Manager Sparta Rotterdam)