Home » BICT Groep Official Business Partner Sparta Rotterdam

BICT Groep Official Business Partner Sparta Rotterdam

maandag 28 januari 2019 - 16:28

Sparta Rotterdam heeft met de BICT Groep een langdurige sponsorovereenkomst gesloten. De ICT-specialist heeft zich voor de duur van 2,5 seizoen verbonden aan de Kasteelclub en wordt Official Business Partner van de club.

Namens Sparta Rotterdam reageert Dave van der Meer gelukkig op deze overeenkomst: “Wij zien in de BICT Groep een partner, die voor ons van grote waarde is. De BICT Groep moet de ICT-omgeving van Sparta Rotterdam verder professionaliseren en klaarmaken voor de toekomst. We zijn blij dat we deze samenwerking voor meerdere seizoenen ondertekenen met dit bedrijf uit Naaldwijk.”

Bas Voermans, oprichter van de BICT Groep, kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking. “Sinds dit seizoen zijn wij als lid van Skybox Westland bij Sparta binnengekomen. Met het Official Business Partnership zal onze samenwerking flink intensiever worden. In de werkwijze en visie van de Business Club van Sparta Rotterdam komen samenwerking en het zoeken naar innovatie oplossingen om de (zakelijke) doelstellingen te behalen naar voren. Hier kunnen wij ons als bedrijf prima in vinden en de goede naam van Sparta Rotterdam is voor ons een belangrijke reden om ons netwerk verder uit te kunnen breiden in de regio Rijnmond.”

De BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om de klant zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.