fbpx
Home » BICT Groep ook komend seizoen op de mouw van het Sparta tenue

BICT Groep ook komend seizoen op de mouw van het Sparta tenue

31 mei 2023 - 10:00

Het logo van BICT Groep is ook komend seizoen te zien op de mouw van het Sparta tenue. Daarmee pronkt het logo van onze ICT Partner uit het Westland voor het derde seizoen op rij op de mouw van de wedstrijdshirts van Sparta Rotterdam.

Om dit te vieren wordt de leden van de Business Club van Sparta een gratis ICT scan aangeboden (ter waarde van €1.495,-), bestaande uit een technische ICT inventarisatie en een cyber security brainstormsessie. Bij het aanvragen mag je ook nog eens zelf bepalen hoe je graag met BICT Groep in contact zou willen komen: ”Door middel van een rondvaart op de prachtige Hollandse wateren, een dag golfen op de Dutch, een wedstrijd van Sparta in Skybox het Middelpunt, tijdens een goede lunch in een toprestaurant in Rotterdam of gewoon onder het genot van een goede kop koffie bij u op kantoor.”

Bas Voermans, Founder & CEO van BICT Groep, reageert: “BICT Groep is ook aankomend seizoen met trots shirtsponsor van Sparta Rotterdam. Of u nu nieuwsgierig bent naar wat BICT Groep middels ‘ICT op z’n Spartaans’ voor uw organisatie kan betekenen, of gewoon gezellig een wedstrijd op het Kasteel wilt bijwonen, wij staan voor u klaar.”

Onderaan de nieuwe landingspagina bictgroep.nl/sparta tref je het formulier waar je je kunt aanmelden voor een geheel vrijblijvende ICT scan én incentive naar keuze!