fbpx
Home » Blue10 nieuwe co-sponsor

Blue10 nieuwe co-sponsor

17 september 2021 - 11:00

Sparta Rotterdam begroet Blue10 als nieuwe co-sponsor. Blue10 biedt cloud software voor het digitaliseren en automatiseren van inkoopfacturen binnen MKB en middelgrote organisaties, waarmee deze organisaties hun administratie nog verder automatiseren. Vanaf vandaag is Blue10 zichtbaar op de broek van Sparta Rotterdam.

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam over de samenwerking: “Blue10 is een jong en sterk groeiende organisatie en uit de eerste gesprekken werd duidelijk dat men op zoek is naar landelijke exposure. Wij zijn dan ook trots dat Blue10 ervoor kiest om de naam van Blue10 niet alleen aan het eerste elftal te verbinden, maar ook aan de Sparta Vrouwen en de Jeugdopleiding. Met deze laatste slaan we ook de spijker op de kop in de match qua bedrijfsvoering. Zowel Sparta Rotterdam als Blue10 staat ervoor om jong talent op te leiden en kansen te bieden op een mooie carrière. Er zijn dus veel raakvlakken tussen de Kasteelclub en Blue10 en we kijken uit naar de aanstaande samenwerking.”

Marcel Duijvestijn, CEO van Blue10 wijdt verder uit: “Wij zijn ontzettend trots dat we onze naam vanaf dit seizoen mogen verbinden aan deze mooie club. De Kasteelclub ademt warmte in al haar geledingen en dat voelt vanaf het eerste contact al ontzettend goed. Zowel het opleiden van jong talent als de vele maatschappelijke projecten, die Sparta Rotterdam initieert en ondersteunt, maken het plaatje compleet. Beide aspecten staan, naast de sportieve ambities natuurlijk, ook centraal in ons bedrijf. Dit willen we samen met Sparta Rotterdam heel graag verder uitdragen en vorm geven.”

Klik hier voor meer informatie over Blue10.