Home » Breeman BMW nieuwe partner van Sparta

Breeman BMW nieuwe partner van Sparta

09 april 2020 - 09:52

In deze voor iedereen onzekere tijden is positief nieuws een welkom geluid en vandaar dit korte bericht dat Sparta Rotterdam een nieuwe mobiliteitspartner heeft gevonden. De komende drie seizoenen rijden het personeel, de spelers en technische staf in auto’s van Breeman BMW die hiermee Van Mossel Renault opvolgt.

“Sparta en Breeman BMW hebben veel raakvlakken”, vertelt Aart Jan Witvliet, directeur van Breeman BMW. “Allebei hebben we een rijke historie en zijn we nog steeds groeiende. De contacten met Sparta zijn vanaf het begin goed geweest en we geloven in de zakelijke mogelijkheden die het sponsoren van Sparta ons gaat bieden.”

Jorn Kreber (directeur Fleet Sales) reageert namens Van Mossel Renault: “Van begin tot eind zijn wij met veel plezier Official Business Partner geweest van Sparta. Ondanks dat wij niet meer in deze rol actief zullen zijn, gaan wij de club niet verlaten en blijven lid van de Business Club van Sparta Rotterdam.

‘We zijn ontzettend veel dank verschuldigd aan Van Mossel Renault voor de jarenlange goede samenwerking en deze beslissing was dan ook geen makkelijke om te nemen’, licht Dave van der Meer namens Sparta toe. “Wel is het tekenend voor onze onderlinge relatie en de kracht van onze Business Club dat Van Mossel Renault verbonden blijft aan onze club.”

Op een later meer geschikt tijdstip introduceren wij  Breeman BMW en haar mogelijkheden uitgebreid, maar voor nu verleggen wij onze aandacht weer naar de huidige problematiek  en willen wij onze huidige Business Club leden op welke mogelijke manier dan ook een hart onder de riem steken en waar mogelijk ondersteunen.

Foto: Superrebel