Home » Bryan Smeets IPcam-shop Man of the Match, Van Mossel VKV wedstrijdsponsor

Bryan Smeets IPcam-shop Man of the Match, Van Mossel VKV wedstrijdsponsor

maandag 7 oktober 2019 - 12:11

De vierde thuiswedstrijd van het seizoen was mede-promovendus FC Twente de tegenstander op Het Kasteel. De wedstrijd ontpopte zich tot een ware thriller waarbij Sparta Rotterdam als winnaar uit de bus kwam. Hiermee mag de Kasteelclub weer drie punten bijschrijven aan het totaal, waarmee het na negen speelronden in de Eredivisie een knappe vijfde plaats bezet. Bryan Smeets maakte in de slotfase van de wedstrijd met een wonderschone treffer de winnende goal en werd daarmee de IPcam-shop Man of the Match. Verdediger Jurgen Mattheij en aanvoerder Adil Auassar reikte het gesigneerde wedstrijdshirt uit aan wedstrijdsponsor Van Mossel VKV.

Van Mossel VKV was bij Sparta Rotterdam – FC Twente meer dan alleen wedstrijdsponsor. De autosponsor van Sparta Rotterdam organiseerde een winactie voor de zakelijke bezoekers en supporters bij de wedstrijd, was goalsponspor bij de beide thuisgoals en kleurde de opkomst van beide elftallen. Jurgen Mattheij en aanvoerder Adil Auassar bedanken Jorn Kreber middels de uitreiking van een gesigneerd Sparta-shirt.

Nadat Bryan Smeets met een wonderschone treffer hoogstpersoonlijk voor de eindstand had gezorgd, werd hij verkozen tot de IPcam-shop Man of the Match. Het bedrijf, specialist op het gebied van bewaking IP camera’s, werd vertegenwoordigd door eigenaren Lennard en Saskia en de drie kids, die na de ereronde een bos bloemen overhandigde aan Bryan Smeets.

Foto’s: Awé Krijger