fbpx
Home » Champions League ervaring voor Business Club in Madrid

Champions League ervaring voor Business Club in Madrid

15 april 2022 - 13:28

Deze week heeft een groep sponsoren van Sparta Rotterdam haar vleugels uitgeslagen met een driedaagse trip over de landsgrenzen. Bestemming van de Business Trip was de Spaanse hoofdstad Madrid, waar het bezoek aan de terugwedstrijd van de kraker in de kwartfinale Champions League tussen Atlético Madrid – Manchester City centraal stond in het gevarieerde programma.

Na aankomst werd de trip afgetrapt met een typisch Spaanse lunch in het centrum van de stad. Na de vrije invulling en het verder verkennen van de stad, stond de woensdag in het teken van de wedstrijd. ‘s Ochtends werd alvast warmgedraaid met een rondleiding in de nieuwe thuishaven van Atlético Madrid om ‘s avonds na een gezellig diner de wedstrijd bij te wonen in het kolkende Wanda Metropolitana. Na een 1-0 uitslag in Manchester zat de wedstrijd vol spanning, maar was het Atlético dat door de 0-0 einduitslag aan het kortste eind trok. Op donderdag werd de trip afgesloten onder zeer zomerse omstandigheden met onder andere een fietstour.

De dank gaat uit naar P1 Travel, Uniglobe en alle deelnemers van de trip, waardoor er nu al wordt uitgekeken naar een nieuwe editie in het komende seizoen!