Home » Sparta O18 verzuimt in de tweede helft te scoren

Sparta O18 verzuimt in de tweede helft te scoren

24 november 2023 - 19:26

Sparta O18 speelde vrijdagmiddag dé stadsderby tegen Feyenoord O18. Op Sportpark Thurlede (PPSC) troffen de twee Rotterdamse ploegen elkaar. Feyenoord O18, onder leiding van Robin van Persie en assistent-trainer Ibrahim Afellay, kwam in de tweede minuut al op voorsprong.

Sparta komt in ‘7 op gelijke hoogte na een doelpunt van Ayoni Santos en in de ’12 zelfs op voorsprong via Ronaldo Hiwat. Binnen 18 minuten telt de wedstrijd al vier doelpunten, want Feyenoord komt in ’18 op gelijke hoogte en twee minuten later zelfs wederom op voorsprong: 2-3. Sparta blijft gretig en scoort de verdiende gelijkmaker uit een vrije trap. Het is Ayoni Santos die zijn tweede van de middag maakt. Beide ploegen zoeken de kleedkamer op bij een gelijke ruststand: 3-3.

Na rust zien de toeschouwers een andere tweede helft. Er viel nog slechts een doelpunt in minuut ’67. Niet aan Sparta zijde, maar het is Feyenoord dat uit een tegenaanval wederom op voorsprong komt. Sparta wordt niet echt gevaarlijk meer en verzuimt de kans die er nog is om de gelijkmaker te maken, af te ronden. Eindstand 3-4.