Home » Derde trainingsdag: Fabrie scoort fraai, ’s middags naar sportschool

Derde trainingsdag: Fabrie scoort fraai, ’s middags naar sportschool

07 januari 2020 - 19:12

Ook de derde trainingsdag in de Pinatar Arena zit erop. Er stonden twee trainingen gepland, ’s ochtends op het veld, ’s middags in de sportschool.

Lars Veldwijk heeft gisteren het trainingskamp verlaten, in verband met een mogelijke transfer voor de aanvaller. Hierdoor nam Michael Fabrie bij de ochtendtraining plaats in de spitspositie. De reservedoelman liet zijn klasse zien door onderstaande treffer achter zijn rekening te nemen. Of het voor herhaling vatbaar is, is echter de vraag. Fabrie gaf na de training aan kapot te zijn.

De middagtraining werd in de sportschool afgewerkt, die achter het trainingsveld ligt. Na deze training kreeg de selectie de mogelijkheid Schalke ’04 in actie te zien, dat Sint-Truiden, dat in het zelfde hotel verblijft als Sparta, trof op het hoofdveld van het complex. Sint-Truiden won deze wedstrijd met 0-1.

De krachttraining in beeld:


Als je zo blij kijkt tijdens de krachttraining als Bart Vriends hier, weet je dat er een camera op je gericht is, of is je gewicht niet zwaar genoeg. (Waarschijnlijk het eerste)