Home » Drie wedstrijdsponsoren bij gelijkspel tegen PSV

Drie wedstrijdsponsoren bij gelijkspel tegen PSV

04 november 2019 - 13:54

Sparta Rotterdam heeft in eigen huis één punt gepakt tegen PSV. Lang stevende het af op een overwinning, maar in de slotfase kwamen de bezoekers op gelijke hoogte: 2-2. Bij de wedstrijd tegen de gasten uit Eindhoven waren er maar liefst drie wedstrijdsponsoren. Miko Koffie is traditioneel de wedstrijdsponsor tegen PSV gezien hun hoofdkantoor in Valkenswaard, Nederlof was captainssponsor en GPN Adviesgroep en Delta Isolatie Stellendam sponsorden samen de wedstrijdbal.

Namens Miko Koffie ontving Koen van Zon samen met zijn gast na afloop van de wedstrijd op het ereterras het wedstrijdshirt van Dirk Abels en Ragnar Ache.

Dan van den Bergh (Delta Isolatie Stellendam) en Peter Neuteboom (GPN Adviesgroep), oftewel ‘De Delfhavense Boys’, kregen na afloop een bezoek van beide spelers in hun Business Loge. Hierbij ontvingen zij de gesigneerde wedstrijdbal die een mooi plaatsje zal krijgen in de loge.

De captainsband van aanvoerder Adil Auassar werd tegen PSV gesponsord door Nederlof Fish. Het inmiddels al jaren aan Sparta verbonden bedrijf uit Stellendam werd vertegenwoordigd door Erik Slof, Willem Vogel en Maarten Buitendijk en zijn vrouw. Bart Vriends en Tim Coremans overhandigden de band aan de heren en dame.

Foto’s Hoofdgebouw: Awé Krijger