Home » Drie wedstrijdsponsoren zien Sparta ruime overwinning boeken

Drie wedstrijdsponsoren zien Sparta ruime overwinning boeken

02 maart 2020 - 10:29

Sparta Rotterdam heeft in eigen huis ruim gewonnen van FC Emmen. De Drentse concurrent werd getrakteerd op een 5-1 nederlaag waardoor deze dag extra mooi was voor de drie wedstrijdsponsoren van de belangrijke thuiswedstrijd. QAssurance was de Man of the Match-sponsor van de wedstrijd terwijl TRAINIAC de wedstrijdbal sponsorde. Tot slot was Hitachi Capital Mobility de wedstrijdsponsor op deze late zondagmiddag wedstrijd. Voor hen was het een speciale wedstrijd: het bedrijf is al jaren aan Sparta Rotterdam verbonden en tevens hoofdsponsor van de bezoekers uit Emmen.

De QAssurance Man of the Match was aanvoerder Adil Auassar. Na een ijzersterk optreden en verdiende ereronde ontving Auassar uit handen van familie en relaties van eigenaar Cees van Elst van QAssurance de bloemen.

TRAINIAC was al wedstrijdsponsor bij de voorgaande thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Dit maal namen niet alleen de selectie, maar dus ook TRAINIAC revanche op de verloren wedstrijd door de wedstrijdbal van Dirk Abels en Laros Duarte te ontvangen waarmee Sparta in totaal vijf keer het net liet bollen.

De voor Hitachi Capital Mobility bijzondere dag werd niet alleen bekroond met drie punten, maar ook met het ontvangst van het gesigneerde shirt uit handen van Dirk Abels en Laros Duarte. Na afloop van de wedstrijd poseren Jan Willen ten Hoopen en zijn gasten lachend voor de foto.

Foto’s: Awé Krijger