fbpx
Home » D&S Groep te gast op pleintjes in Schiedam

D&S Groep te gast op pleintjes in Schiedam

29 maart 2022 - 10:47

John van Doorn, directeur van hoofdsponsor D&S Groep, is deze week samen met zijn zoon Tim van Doorn langs geweest op de pleintjes in Schiedam. D&S is naast hoofdsponsor van Sparta Rotterdam, ook maatschappelijk hoofdsponsor van Stichting De Betrokken Spartaan. De Betrokken Spartaan is dagelijks met sportcoaches actief op verschillende pleintjes in Schiedam, om kinderen te laten sporten en de sportcoaches te ontwikkelen richting een volgende stap in hun loopbaan.

“Dit is waar we het voor doen, namelijk alle Schiedamse jeugd aan het sporten krijgen!” vertelt John van Doorn, directeur van de D&S Groep. D&S deelt de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Sparta. De Betrokken Spartaan zorgt er voor dat met sporten de kansen en leefbaarheid in de wijken worden verbeterd. Ik ben zelf opgegroeid in een Schiedamse volkswijk en weet dat sporten niet voor ieder kind is weggelegd. Dankzij de wekelijkse gratis activiteiten, clinics bij Schiedamse voetbalclubs en bijvoorbeeld het project StreetRulez!, waarbij jongeren tot sportcoaches worden opgeleid, zorgt De Betrokken Spartaan voor beweging, saamhorigheid en gelijke kansen. Daar dragen we als D&S heel graag aan bij.”

Naast dat John en Tim van Doorn aanwezig waren op de pleintjes, was er ook een afvaardiging van de spelersgroep van Sparta Rotterdam aanwezig. Lennart Thy, Adrián Dalmau, Riza Durmisi en Sven Mijnans kwamen met de kinderen sporten op de D&S Pleintjes verdeeld over Schiedam. Hieronder een fotoreportage van deze zonnige middag op de D&S pleinen in Schiedam