fbpx
Home » Fortes per direct naar Sparta

Fortes per direct naar Sparta

26 januari 2020 - 12:30

Sparta Rotterdam heeft met Excelsior overeenstemming bereikt over de directe transfer van Jeffry Fortes. Eerder was Sparta al met Fortes een contract overeengekomen voor één seizoen, dat op 1 juli in zou gaan, maar de 30-jarige verdediger maakt het seizoen al af in Rotterdam-West.

‘Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik vanwege mijn ambities graag deze overstap nu al wilde maken’, vertelt Fortes. ‘Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb.’

Dat enthousiasme wordt gedeeld door Henk van Stee. ‘Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt. We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde voor de selectie is.’