Home » Foto’s line-up Sparta – N.E.C.

Foto’s line-up Sparta – N.E.C.

04 september 2023 - 11:36

Sparta Rotterdam is er, afgelopen vrijdag op Het Kasteel, helaas niet in geslaagd om te winnen van N.E.C. Sparta begon als koploper aan de wedstrijd en wist dat het moest winnen om nog minimaal twee weken bovenaan te staan. In de eerste helft kregen beide ploegen maar één echte grote kans. De 0-0 bleef dan ook op het scorebord staan toen beide ploegen naar binnen gingen voor de rust. In de tweede helft kwam N.E.C. op een 0-1 voorsprong in de 57e minuut. Sparta moest dus aan de bak. Met nog twintig minuten te gaan werd invaller Clement in het strafschopgebied neergelegd, waardoor de scheidsrechter naar de stip wees. Kitolano bleef rustig en benutte de penalty. Helaas kon Sparta niet meer de 2-1 maken en dus werden de punten verdeeld op Het Kasteel.