Home » Fotoverslag: line-up Sparta – Almere City

Fotoverslag: line-up Sparta – Almere City

06 november 2023 - 15:04

Afgelopen zondag mochten de Spartaantjes weer meelopen in de line-up. De playerescorts van Almere City waren helaas niet aanwezig. Hierdoor mochten er ook Spartaantjes meelopen aan de hand van de Almere City spelers.

Sparta kwam in de eerste helft al snel op een 0-1 achterstand en wist zelf niet heel veel kansen te creëren. In de tweede helft leek Sparta de gelijkmaker te gaan maken door kansen van Verscheuren, Lauritsen en de ingevallen Brym. Helaas werden de kansen niet afgemaakt en dan zal je altijd zien dat de tegenstander haar kansen wel afmaakt. Almere maakte een kwartier voor tijd de 0-2. In de 83e minuut maakte Kitolano na een lange bal van Vriends de 2-1. Sparta ging op zoek naar de gelijkmaker en was via Lauritsen erg dichtbij, maar de keeper van Almere wist redding te brengen.

Sparta verliest dus in eigen huis met 1-2 van Almere City. De rood-witten blijven ondanks de nederlaag nog wel zesde in de Eredivisie. Komend weekend gaat Sparta op bezoek bij FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 12 november om 12:15 uur.

De Spartaantjes konden in de rust ook nog toekijken hoe een vijftal spelers van Sparta Rotterdam O13 meededen aan Zappsport Latjetrap. Bekijk de fotoreportage hier