Home » Fotoverslag | Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord

Fotoverslag | Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord

03 april 2023 - 16:52

Afgelopen zondag stond de stadsderby tegen Feyenoord op het programma. In de eerdere ontmoeting in de Kuip wist Sparta helaas niet te winnen. Sparta is bezig aan een goed seizoen en wilde deze wedstrijd de punten graag op Het Kasteel houden. Tijdens de line-up mochten er 14 Spartaantjes mee oplopen met de spelers en arbiters.

Sparta kwam aan het begin van de wedstrijd op een 0-1 achterstand. Mica Pinto schoot halverwege de eerste helft op prachtige wijze de 1-1 binnen. Vlak voor rust miste Vito van Crooij nog een penalty, waardoor we met 1-1 gingen rusten. Sparta wist na rust geen stand te houden en kon de drie punten helaas niet op Het Kasteel houden. Sparta blijft wel op een mooie zesde plek staan in de eredivisie.

Aanstaande zaterdag reist Sparta af naar Alkmaar. Daar staat de wedstrijd AZ – Sparta om 20:00 uur op het programma.