Home » Fotoverslag | Sparta – PSV (beker)

Fotoverslag | Sparta – PSV (beker)

11 januari 2023 - 12:09

Dinsdagavond speelde Sparta voor de tweede keer in vier dagen tegen PSV, maar ditmaal voor de TOTO KNVB Beker. De vorige wedstrijd tussen de twee ploegen eindigde in 0-0, de bekerontmoeting op Het Kasteel werd helaas met 1-2 verloren. Veertien Spartaantjes liepen aan het begin van de wedstrijd tijdens de line-up samen met de spelers, arbiters en natuurlijk Sparta Piet het veld op. Na het eerste fluitsignaal konden de kinderen zich warm aankleden en plaatsnemen op de tribune om met elkaar de wedstrijd te volgen. PSV stond in de rust op een 0-2 voorsprong na goals van Xavi Simons en Noni Madueke. In de tweede helft wist Sparta zich terug te knokken, Arno Verschueren maakte de 1-2. Sparta kreeg nog een aantal kansen om de 2-2 te maken, maar helaas bleef deze uit en dus ligt Sparta uit de beker. De Spartaantjes die mee het veld op mochten hebben ondanks het verlies genoten van een avond die zij niet snel meer zullen vergeten!