Home » GVVV naar Kasteel voor Jong Sparta

GVVV naar Kasteel voor Jong Sparta

01 februari 2019 - 15:36

Nadat de wedstrijd tegen HHC Hardenberg is afgelast, vervolgt Jong Sparta Rotterdam de competitie morgenmiddag met een thuisduel tegen GVVV. De ploeg uit Veenendaal staat twaalfde na negentien duels.

GVVV kwam vorige week wel in actie, toen het op eigen veld verloor van Excelsior Maassluis, een week hiervoor werd verloren van Kozakken Boys, waar 2019 begonnen werd met een 3-3-gelijkspel tegen Rijnsburgse Boys. Jong Sparta wacht eveneens nog op de eerste zege van het nieuwe jaar, na een uitnederlaag tegen De Treffers en een puntendeling tegen Jong Vitesse.

Bij de ontmoeting van eerder dit seizoen leek Jong Sparta halverwege op rozen te zitten met een ruime voorsprong bij rust (0-3). In de tweede helft werd het onverwacht spannend, maar trokken de beloften aan het langste eind: 3-4.

Morgenmiddag wordt om 15:30 uur afgetrapt op Het Kasteel. Kaarten zijn te koop via spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop, seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.