Home ยป Harroui schiet Sparta naar zege op Zaglebie Lubin

Harroui schiet Sparta naar zege op Zaglebie Lubin

vrijdag 5 juli 2019 - 18:58

Sparta Rotterdam heeft het trainingskamp in Delden afgesloten met een oefenzege op het Poolse Zaglebie Lubin. Het werd vrijdagmiddag 1-0 voor de Rotterdammers, door een fraaie goal van Abdou Harroui.

In een eerste helft waarin weinig te beleven viel, was de grootste kans voor Halil Dervisoglu, maar de Turkse aanvaller kopte van dichtbij naast. Na rust waren er wat meer mogelijkheden en lieten de Polen zich ook gelden, maar voorkwam Michael Fabrie een tegengoal bij de grootste kans voor Lubin. Een fraaie treffer van Harroui maakte het verschil. De middenvelder veroverde de bal op het middenveld, waarna hij een solo begon en deze fraai en doeltreffend afrondde.

Het vervolg van de wedstrijd kende niet veel momenten van echte opwinding, wel was Sparta via de ingevallen Sven Mijnans nog gevaarlijk, maar een tweede Spartaanse treffer bleef uit.

Coremans (46. Fabrie), Abels (58. Karami), Wuytens (58. Mattheij), Vriends (58. Aberkane), Faye (58. Brito), Harroui (58. Rigo), Smeets (58. D. Duarte), Auassar (58. L. Duarte), Tavsan (58. James), Dervisoglu (58. Ache) en Rayhi (58. Mijnans).