Home » IJsselmeervogels te sterk voor Jong Sparta

IJsselmeervogels te sterk voor Jong Sparta

16 oktober 2021 - 17:22

Jong Sparta Rotterdam heeft voor de derde wedstrijd op rij verloren. In Spakenburg was IJsselmeervogels met 2-0 te sterk.

Via Mohammed Tahiri was Jong Sparta in de beginfase dicht bij de 0-1, maar de spits kon net niet binnentikken op aangeven van Doesburg. Rydell Poepon was namens de thuisploeg het meest gevaarlijk, Rijk Janse greep hier goed in.

Vlak na rust opende oud-Spartaan Pieter Langedijk de score. De Spartaanse jacht op de gelijkmaker werd bemoeilijkt door de rode kaart van Gaultier Overman, halverwege de tweede helft. De ploeg van Geert-Arend Roorda gaf echter niet op en was via Tahiri en El Karbachi gevaarlijk, maar moest in de 95e minuut de genadeklap incasseren. Beune Stan bepaalde de eindstand op 2-0.