Home » IJsselmeervogels te sterk voor Jong Sparta

IJsselmeervogels te sterk voor Jong Sparta

15 september 2018 - 17:31

Jong Sparta Rotterdam heeft op bezoek bij koploper IJsselmeervogels met 2-1 verloren. Halverwege was de stand nog in evenwicht, maar na rust trok de thuisploeg verdiend aan het langste eind.

Een sterke beginfase van de thuisploeg leverde geen goal op, maar op het moment dat Jong beter in de wedstrijd kwam, opende IJsselmeervogels de score. Danny van den Meiracker schoot een vrije trap keihard tegen het net. Het antwoord, van Youri de Winter, liet niet lang op zich wachten. Een voorzet van Joshua Sanches werd in eerste instantie tegen de paal gekopt door de vleugelaanvaller, maar de rebound tikte hij in het inmiddels lege doel. De grootste kans op 1-2 kwam op naam van Youssef El Kachati, die door Ayoub Boukhari in kansrijke positie gezet werd, maar het doel miste.

Na rust was IJsselmeervogels de bovenliggende partij en Achraf Nemli kon voor de tweede treffer zorgen. Michael Fabrie voorkwam met enkele reddingen nog dat de thuisploeg verder uitliep. Jong Sparta probeerde met het inbrengen van Ioannis Bouras nog de gelijkmaker te forceren, maar IJsselmeervogels kon stand houden.