fbpx
Home » Informatie kaartverkoop FC Twente – Sparta

Informatie kaartverkoop FC Twente – Sparta

06 juni 2023 - 13:08

Op zondag 11 juni speelt Sparta de uitwedstrijd in de finale van de Play-Offs voor een ticket in de UEFA Europa Conference League. De aftrap in De Grolsch Veste is om 14.30 uur.

Voor Spartasupporters is het mogelijk om de ploeg van trainer Maurice Steijn te steunen in deze uitwedstrijd. Seizoenkaarthouders hebben als eerste de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen. Er kan 1 kaart per seizoenkaart gekocht worden. Ook wordt er met loyaliteitspunten gewerkt, om supporters die vaker naar uitwedstrijden gaan de kans te geven een kaart te bemachtigen. Sparta verwacht namelijk dat deze uitwedstrijd populair is onder de supporters.

FC Twente stelt niet het gehele bezoekersvak ter beschikking, in verband met het eventueel gooien van voorwerpen en vloeistoffen, naar de eerste ring. Er kunnen 910 supporters van Sparta afreizen naar Enschede.

Beschikbaarheid en prijzen

Buscombi

De enige manier om naar deze wedstrijd te gaan is via de buscombi. De supportersvereniging zet 15 bussen in aanstaande zondag.

De bussen vertrekken, in twee clusters, vanaf 10.00 uur bij het supportershome. Zorg ervoor dat u uiterlijk 9.45 uur bent ingecheckt bij het supportershome, zodat de bussen tijdig naar Enschede kunnen vertrekken.

De prijs voor de buscombi bedraagt 35,00 euro (busreis en ticket). Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid van bussen en chauffeurs is het een enorme taak geweest om een betaalbare oplossing te vinden. Zowel de club als supportersvereniging hebben een bijdrage geleverd om de prijs te drukken en voor zowel leden als niet-leden van de supportersvereniging dezelfde prijs te hanteren.

Loyaliteitspunten

Supporters met minimaal 9 loyaliteitspunten krijgen als eerste de kans om een kaartje te kopen voor deze uitwedstrijd. Indien het uitvak nog niet uitverkocht is, kunnen de overige seizoenkaarthouders in ronde twee een kaart kopen. Mochten er dan nog tickets beschikbaar zijn krijgen de ClubCard-houders vanaf ronde drie de mogelijkheid om een kaart te kopen.

Data kaartverkoop

Bekijk via uw account op www.spartakaartje.nl hoeveel loyaliteitspunten u heeft.

Het verkoopschema:

Verkoopronde 1 (minimaal 9 loyaliteitspunten): begint woensdag 7 juni om 13.00 uur. Tot 15.00 uur hebben zij voorrang.

Verkoopronde 2 (Seizoenkaarthouders): (indien niet uitverkocht) begint woensdag 7 juni om 15.30 uur. Tot 17.00 uur hebben zij aankooprecht.

Verkoopronde 3 (Seizoenkaarthouders en ClubCard-houders): (indien niet uitverkocht) begint woensdag 7 juni om 17.30 uur.

De verwachting is dat deze wedstrijd snel uitverkoopt. Kaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl