fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Sparta – Feyenoord

Informatie kaartverkoop Sparta – Feyenoord

07 oktober 2021 - 12:00

Op zondag 31 oktober staat de enige echte stadsderby van de Eredivisie op het programma. Sparta ontvangt Feyenoord op Het Kasteel. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start dinsdag 5 oktober om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop.

Voorrang seizoenkaarthouders
De seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam hebben het eerste recht om per seizoenkaart maximaal twee kaarten extra te kopen. Deze voorrangsperiode is van dinsdag 5 oktober (11:00 uur) tot en met donderdag 7 oktober (17:00 uur) van toepassing. Vanaf vrijdag 8 oktober (11:00 uur) start de 2e fase van de kaartverkoop. Dan kunnen seizoenkaarthouders 4 kaarten per SCC kopen.

Verkoop aan ClubCard-houders
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn na de voorrangsperiode zal vrijdag 8 oktober om 11:00 uur de kaartverkoop starten voor ClubCard-houders van Sparta Rotterdam. Voor deze verkoop geldt dat er per Sparta ClubCard maximaal twee kaarten te koop zijn. (indien niet uitverkocht)

Let op:
– De verwachting is dat de kaartverkoop snel zal verlopen. Het kan zijn dat de wedstrijd of diverse tribunes snel uitverkocht zijn en dat er geen verkoop is aan ClubCard-houders.
– Aanvragen voor een Sparta ClubCard worden pas weer verwerkt na 17 oktober. Het speciaal aanvragen van een Sparta ClubCard voor deze wedstrijd heeft geen nut.

Corona Check App

Deze wedstrijd is uitsluitend te bezoeken met de Corona Check voordat u het stadion betreedt. Alle informatie leest u op www.sparta-rotterdam.nl/bezoekthuiswedstrijd