Home » IPcam-shop, Eleqtron en Ben van der Waal Zuidvruchten wedstrijdsponsoren bij Sparta – FC Utrecht

IPcam-shop, Eleqtron en Ben van der Waal Zuidvruchten wedstrijdsponsoren bij Sparta – FC Utrecht

29 oktober 2019 - 07:45

Sparta Rotterdam heeft speelronde 11 van de Eredivisie afgesloten met een nipte 1-2 thuisnederlaag tegen FC Utrecht. De thuiswedstrijd op het uitverkocht Kasteel kende drie zeer trouwe wedstrijdsponsoren die vaker voorbij zijn gekomen op de wedstrijdterugblik. IPcam-shop, Eleqtron en Ben van der Waal Zuidvruchten B.V. waren de wedstrijdsponsoren die na afloop bezoek kregen van de selectiespelers.

 

IPcam-shop was voor de tweede keer dit seizoen de Man of the Match-sponsor. Lennard Nijman en zijn relatie Bryan Wang namens Dahua BeNeLux beleefde de laatste 5 minuten aan de rand van het veld. Na de wedstrijd reikten Lars Veldwijk en Mohamed Rayhi een gesigneerd Sparta-shirt uit als dank voor de trouwe steun.

Ook Eleqtron was voor de tweede keer dit seizoen een van de wedsrijdsponsoren. Als wedstrijdbalsponsor ontvingen René den Haan en Ilona van Kessel namens Eleqtron samen met gast Bram de gesigneerde wedstrijdbal, die ongetwijfeld een mooie plaats zal krijgen.

In de Ridderzaal verzorgden Dante Rigo en Lassane Faye niet alleen de gasten op een nabeschouwing van de wedstrijd, maar werd ook wedstrijdsponsor Ben van der Waal Zuidvruchten B.V. bedankt middels de uitreiking van het rood-witte shirt. Directeur Arnoud Klootwijk nam het shirt dan ook trots in ontvangst.

Foto’s: Awé Krijger