Home » Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam rond met staf seizoen 19/20

Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam rond met staf seizoen 19/20

29 april 2019 - 09:29

De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam heeft de staf voor het volgende seizoen inmiddels nagenoeg rond. In de staf hebben enkele wijzigingen plaats gevonden. Mitchel van Gastel, huidige trainer/coach van Sparta O14, kiest ervoor om zich volledig te gaan richten op zijn eigen onderneming. Tevens wordt er afscheid genomen van John van Kaam, die de afgelopen 3 seizoenen verbonden is geweest aan Sparta O8. John gaat zich richten op zijn baan in het onderwijs. De Jeugdopleiding dankt beide heren voor hun bijdrage en betrokkenheid bij Sparta Rotterdam de afgelopen jaren en wenst hen veel succes in de toekomst.

Nieuw in de opleiding is Nathan Rutjes, reeds gepresenteerd als nieuwe trainer/coach van de O15. Daarnaast gaat Fouzi Messaoudi instromen als hoofdtrainer van Sparta O14. Messaoudi, voormalig eerste-elftalspeler van Sparta Rotterdam, is momenteel assistent-trainer van Sparta O16. Jos Verweij wordt trainer van Sparta O8. De huidig assistent van O15 krijgt dus nu een eigen team. Dolf Roks, Hoofd Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, is verheugd met het feit dat de staf nu compleet is: ‘We gaan met een mooi team aan de slag, om ook komend seizoen weer met elkaar talenten beter te maken en mooie prestaties neer te zetten. Met Nathan Rutjes en Fouzi Messaoudi hebben we natuurlijk echte Spartanen en goede trainers binnengehaald, waar we erg blij mee zijn. Verder hebben onze jeugdtrainers de afgelopen jaren laten zien wat ze in huis hebben, daar zijn we gewoon heel erg tevreden mee en ook blij dat we die lijn ook het komend seizoen kunnen voorzetten.’

Hieronder het complete overzicht van hoe de staf van de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam er in het seizoen 2019-2020 uitziet.

Management-team

Dolf Roks – Hoofd Jeugdopleiding

Pjotr van der Marel – Coördinator Voetbalschool

Camiel van Hoogstraten – Hoofd Jeugd Scouting

Jochem van der Meer – Manager Jeugdopleiding

Trainersstaf 

Onder 19 – Paul Simonis / Geert Arend Roorda

Onder 17 – Ruben den Uil / Michel Breuer

Onder 16 – Tim Roest

Onder 15 – Nathan Rutjes

Onder 14 – Fouzi Messaoudi

Onder 13 – Dominique de Bodt

Onder 12 – Jim Camphens

Onder 11 – Wouter van Alphen

Onder 10 – Jordi van de Sande

Onder 9 – Tom Hesselink

Onder 8 – Jos Verweij

Keeperstrainers

Onder 8 t/m Onder 16 – Marvin Straver

Onder 17 & Onder 19 – volgt later