Home » Jong Sparta begint 2020 op bezoek bij Rijnsburgse Boys

Jong Sparta begint 2020 op bezoek bij Rijnsburgse Boys

10 januari 2020 - 10:47

Jong Sparta Rotterdam neemt het aanstaande zaterdag op tegen Rijnsburgse Boys. Jong Sparta is de winterstop ingegaan als nummer twaalf van de ranglijst. Afgelopen dinsdag werd de vriendschappelijke wedstrijd tegen Almere City gewonnen. Op de KNVB Campus in Zeist werd het 2-1.

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd ASWH met een flinke uitslag opzij gezet. Op Het Kasteel keek de ploeg van Jeroen Rijsdijk  in de rust tegen een 0-2 achterstand aan, deze werd in de tweede helft rechtgezet. De ploeg scoorde maar liefst zes keer en won met 6-2. In dezelfde speelronde kwam Rijnsburgse Boys niet verder dan een 2-2 gelijkspel in- en tegen Spakenburg. De club uit Rijnsburg heeft de laatste drie wedstrijden voor de winterstop niet meer verloren, en is mede daarom terug te vinden op plaats zeven in de Tweede Divisie. Bradley van der Meer, doelman van Rijnsburgse Boys, heeft één seizoen in de jeugd van Sparta gespeeld, waarna hij vertrok naar V.V. Capelle. Het duel tussen Rijnsburgse Boys en Jong Sparta Rotterdam begint aanstaande zaterdag om 15.00 uur en wordt gespeeld op de Middelmors in Rijnsburg.