Home » Jong Sparta deelt de punten met Jong Vitesse

Jong Sparta deelt de punten met Jong Vitesse

20 januari 2019 - 16:44

Jong Sparta is er niet in geslaagd de eerste thuiswedstrijd van het jaar om te zetten in een overwinning. Op een zonovergoten Kasteel kwam het laat in de tweede helft nog wel op een 1-0 voorsprong echter gaf het deze vlak voor tijd nog weg.

In de eerste helft waren er weinig kansen te noteren. Michael Fabrie was één keer attent bij een kopbal van de bezoekers waardoor er logischerwijs met een brilstand werd gerust.

Na de theepauze leken beide ploegen de schroom van zich af te gooien en kwamen ook de eerste noemenswaardige kansen. Zo dachten de bezoekers uit een rebound de openingstreffer te maken, ware het niet dat dit gebeurde uit buitenspelpositie. Niet veel later konden de aanwezige supporters toch de benen strekken en juichen. Ragnar Ache zag in eerste instantie zijn inzet nog gepareerd worden maar de rebound van Youssef El Kachati was Jong Vitesse doelman Bilal Bayazit te machtig. In de laatste minuten van het duel ging Jong Vitesse alles of niets spelen en dit resulteerde vijf minuten voor tijd nog in de 1-1. In de absolute slotfase werd er geen doelpunt meer gescoord waardoor beide beloftenploegen één punt overhielden aan het duel.

Opstelling: Fabrie, Sanches, Bouwense, Ringeling, Heuvelman, Brute, Santos (53. Van Hoeven), Mijnans, Ache (79. Schippers), Boukhari (82. Luydens) en El Kachati.