Home » Jong Sparta gaat strijd aan met hekkensluiter Barendrecht

Jong Sparta gaat strijd aan met hekkensluiter Barendrecht

03 mei 2019 - 11:42

Voor Jong Sparta Rotterdam staat morgenmiddag een belangrijk duel op het programma. Wanneer het in en tegen Barendrecht wint van de hekkensluiter, komt het in punten gelijk met Jong Vitesse, dat zelf in actie komt tegen Rijnsburgse Boys.

Voor het vrije weekend van afgelopen week, deden de Spartaanse beloften goede zaken, door in eigen huis te winnen van VVSB. Barendrecht pakte dit weekend een punt, waarmee het een reeks van zes achtereenvolgende nederlagen onderbrak. De confrontatie van eerder dit seizoen tussen beide ploegen, was een spectaculaire. Twintig minuten voor tijd stonden de bezoekers uit Barendrecht nog op voorsprong (1-2), in een tijdsbestek van vijf minuten sloeg Jong Sparta drie keer toe en stevende de wedstrijd af op een 4-2-eindstand. In de slotfase zouden beide ploegen nog eenmaal trefzeker zijn: 5-3.

Met Barendrecht treft Jong Sparta ook Akram Salhi, die in het debuutseizoen van de Tweede Divisie achttien maal uitkwam voor de Rotterdammers.

Morgenmiddag wordt er om 14:30 uur afgetrapt in Barendrecht.