Home » Jong Sparta verliest op Het Kasteel van GVVV

Jong Sparta verliest op Het Kasteel van GVVV

02 februari 2019 - 17:50

De beloftenploeg van Sparta is er niet in geslaagd om de drie punten op Het Kasteel te houden tegen middenmotor GVVV. Na een kwart wedstrijd kwam de thuisploeg op achterstand, en ondanks vele kansen in de tweede helft, wist het niet te voorkomen dat er met 2-3 verloren werd.

De eerste helft van het duel tussen de nummer zeven en twaalf van de Tweede Divisie was er een waar weinig kansen werden gecreëerd. De eerste noemenswaardige kans was voor de bezoekers uit Veendendaal en deze werd meteen verzilverd. Jong Sparta-doelman Michael Fabrie zag van dichtbij binnen worden gekopt door Soufiane Laghmouchi.

Na de theepauze kwam de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk furieus uit de kleedkamer en resulteerde dit al snel in de 1-1 van Youssef El Kachati, die op aangeven van Bradly van Hoeven van dichtbij de bal binnen werkte. In de daarop volgende fase had de thuisploeg het betere van het spel maar verzuimde zij op voorsprong te komen. De bezoekers slaagde hier na een uur wel in en vergrote deze voorsprong tien minuten later ook, waardoor er een stand van 1-3 na 70 minuten op het scorebord stond.

In de slotfase van het duel maakte Gianni dos Santos het nog wel spannend door de 2-3 te scoren echter werden de daaropvolgende kansen niet verzilverd waardoor Jong Sparta geen punten overhield aan het duel tegen GVVV.

Fabrie, Schippers, Bouwense, Luydens, Faye (71. Dos Santos) , Brute (46. Tahiri), Van Hoeven, Mijnans, Ache, Boukhari (46. Abdullahi) en El Kachati.