Home » Jong Sparta verliest in slotfase van De Treffers

Jong Sparta verliest in slotfase van De Treffers

25 mei 2019 - 15:23

Jong Sparta is er niet in geslaagd de laatste wedstrijd van het seizoen om te zetten in een overwinning. Op Het Kasteel ging de beloftenploeg in de absolute slotfase ten onder nadat het kort daarvoor nog op gelijke hoogte kwam.

De eerste echte kans in het duel, die na een kwartier werd gecreëerd door de bezoekers, werd meteen verzilverd waardoor de jonge Spartanen al snel tegen een achterstand aankeken. In de eerste helft konden zij hier weinig tegenin in brengen, werd er voor beide doelen weinig gevaar gesticht waardoor de 0-1 tevens de ruststand was.

In de tweede helft kroop Jong Sparta echter uit haar schulp, zette het de De Treffers regelmatig vast op de eigen helft en werd het gevaarlijk in het zestienmetergebied van de tegenstander. Nadat eerst Mohamed Tahiri een kans mistte op de gelijkmaker was het Abdulsamed Abdullahi die met een kanonskogel voor de 1-1 zorgde. Na deze goal kon het alle kanten op echter was het fortuin het meest aan de tegenstanders besteed en scoorden zij in de laatste minuut nog de winnende. Jong Sparta sluit deze jaargang in de Tweede Divisie af op een 12e plaats. Eventueel kan dit nog 13 worden als GVVV vanmiddag wint.

Opstelling: Gomes, Eersteling, Bouwense, Van Unen (29. Luydens), Heuvelman, Abdullahi, Tavsan. Van Hoeven (71. De Winter), Tahiri. Boukhari en Dos Santos (46. Ripmeester)