fbpx
Home » Persoonlijke sponsor Julia Sleeuwenhoek | Schildersbedrijf Van Loon

Persoonlijke sponsor Julia Sleeuwenhoek | Schildersbedrijf Van Loon

Het is voor speelster Julia Sleeuwenhoek, positie 6 of 8, haar tweede seizoen bij de selectie van Sparta Vrouwenvoetbal. De middenveldster (16) uit Waalwijk begon haar carrière bij de selectie als jongste speelster van de groep en combineert haar voetbalcarrière met een studie aan het Johan Cruijff College, waarbij ze deels ook op het Sparta Stadion les heeft. Julia reist bijna dagelijks vanuit haar woonplaats Waalwijk, naar school Roosendaal/Rotterdam.

Mede dankzij de bijdrage van Schildersbedrijf Van Loon als persoonlijke sponsor van Julia, kan ook Julia zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen als speelster met een voetbaldroom. Julia is een box to box speelster, die beschikt over een prima inzicht en uitstekende techniek. Julia kwam ooit binnen via Clinics en Sparta Maatwerk, waarmee ze een plek in de selectie veroverde. Een genot om Julia op het veld in actie te zien.

Voor het opknappen van uw woonhuis, bedrijfspand, school of ander gebouw is Van Loon Schilder en Decoratiewerken het juiste bedrijf. Als specialist in schilder- en behangwerk geven wij advies over het goed onderhouden van uw pand aan de binnen- en buitenkant. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud.

 

SCHILDERSBEDRIJF VAN LOON
Besoyensestraat 5
5141 AE Waalwijk
www.schildersbedrijfvanloon.com