fbpx
Home » Persoonlijke sponsor Julia Sleeuwenhoek | Schildersbedrijf Van Loon

Persoonlijke sponsor Julia Sleeuwenhoek | Schildersbedrijf Van Loon

Het is voor speelster Julia Sleeuwenhoek, positie 6 of 8, haar eerste officiële seizoen bij de selectie van Sparta Vrouwenvoetbal. De middenveldster (15) uit Waalwijk is de jongste speelster binnen de selectie en combineert haar voetbalcarrière met haar middelbare studie. Julia reist bijna dagelijks vanuit haar woonplaats Waalwijk, naar school in Tilburg en door naar Rotterdam.

Voor het eerste seizoen is Schildersbedrijf Van Loon de persoonlijke sponsor van Julia en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Julia is een box to box speelster, die beschikt over een prima inzicht en uitstekende techniek. Julia kwam ooit binnen via Clinics en Sparta Maatwerk, waarmee ze een plek in de selectie veroverde. Een genot om Julia op het veld in actie te zien.

Voor het opknappen van uw woonhuis, bedrijfspand, school of ander gebouw is Van Loon Schilder en Decoratiewerken het juiste bedrijf. Als specialist in schilder- en behangwerk geven wij advies over het goed onderhouden van uw pand aan de binnen- en buitenkant. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud.

 

SCHILDERSBEDRIJF VAN LOON
Besoyensestraat 5
5141 AE Waalwijk
www.schildersbedrijfvanloon.com