Home » Kaartverkoop Groep 1 voor Sparta – AZ start dinsdag

Kaartverkoop Groep 1 voor Sparta – AZ start dinsdag

21 september 2020 - 17:02

De eerste verkoopperiode waarin seizoenkaarthouders van Groep 2 hun kaart konden reserveren is voorbij. Het is niet meer mogelijk om tickets te reserveren voor supporters in Groep 2.

Dinsdag 22 september om 11:00 uur start de verkoopperiode voor Groep 1. Er zijn 249 tickets beschikbaar voor deze groep. De vraag zal het aanbod vele malen overstijgen waardoor de kans op tickets op voorhand niet groot zal zijn. Omdat we verwachten dat het binnen enkele minuten uitverkocht zal zijn is ons advies om het uitsluitend online te proberen. Bij de Fanshop zal er slechts een zeer beperkt aantal kaarten gekocht kunnen worden omdat er gewerkt wordt volgens het Op = Op principe en online gaat de verkoop veel sneller. Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid en de verwachte animo op dinsdag zal er geen verkoop voor Groep 3 zijn deze wedstrijd.

Extra kinderkaart (t/m 12 jaar) kopen

Sparta Rotterdam is continu in gesprek met de Gemeente Rotterdam om binnen de bestaande richtlijnen het stadionbezoek te optimaliseren voor haar supporters. Met de Gemeente Rotterdam is er overeenstemming bereikt dat de capaciteit van het Sparta Stadion verhoogd kan worden door de bezitters van een aangekochte toegangskaart bij de thuiswedstrijden van Sparta de mogelijkheid te bieden om één ticket bij te kopen voor een kind tot en met 12 jaar.

Voor de bezitters van een toegangskaart Sparta – AZ zijn er een aantal spelregels opgesteld om gebruik te maken van deze regeling:

– Uitsluitend de supporters die al een toegangskaart hebben voor Sparta – AZ kunnen maximaal één kinderkaart kopen
– Het kind moet beschikken over een geldige toegangskaart en mag maximaal 12 jaar oud zijn
– Indien iemand ouder dan 12 jaar gebruik maakt van deze regeling zal de toegang worden geweigerd. Er zal een signaal worden gegeven door het poortje dat dit een toegangskaart is enkel voor een kind. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen.
– De prijs van het kinderkaartje is € 2,50
– Het kind (t/m 12 jaar) mag uitsluitend onder toezicht van een volwassene naar het stadion
– Het kind neemt plaats naast de volwassene op een stoel zonder groene sticker
– Kinderen tot en met 12 jaar hoeven conform de richtlijnen geen afstand te houden tot volwassenen
– De verkoop van deze toegangskaarten stopt zaterdagmiddag 3 oktober om 17:00 uur, na dit tijdstip en op de wedstrijddag is er géén mogelijkheid meer tot het meenemen van extra kinderen

De toegangskaarten zijn te koop via deze link en tijdens de openingstijden bij de Sparta Fanshop, let op: hier dient de seizoenkaart van de toegangskaartbezitter Sparta – AZ gescand te worden.