fbpx
Home » Kinderopvang Humankind Hooizolder nieuwe partner De Betrokken Spartaan

Kinderopvang Humankind Hooizolder nieuwe partner De Betrokken Spartaan

26 maart 2021 - 13:36

Stichting De Betrokken Spartaan en kinderopvangorganisatie Humankind – BSO Hooizolder slaan de handen ineen. De samenwerking is gericht op het creëren van een beter sportief leefklimaat voor de kinderen. Dit wordt in de praktijk gebracht door de ondersteuning van de sportcoaches van Stichting De Betrokken Spartaan die sportactiviteiten geven en ondersteunen bij Humankind BSO Hooizolder in Rotterdam.

Humankind is de grootste landelijke, niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling die geloven in optimale groei en bloei van elk kind. In een samenleving, waarin zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. In de regio Zuid-Holland is Human Kind onder andere actief in Rotterdam, met vier kinder- en buitenschoolse opvang locaties in de deelgemeente Delfshaven.

Regiodirecteur van Humankind, Pepijn Djelân, over de samenwerking met Stichting De Betrokken Spartaan: ‘Humankind kinderopvang en -ontwikkeling brengt kinderen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Betrokken en bevlogen staan wij voor kansengelijkheid. In sport en in het leven. Samen kunnen wij veel meer bereiken. Met betrokken maatschappelijke partners, werken we in de leefomgeving van het kind, in de wijk. Met kinderen en voor kinderen.’ 

Sportcoaches van De Betrokken Spartaan voor de locatie van Humankind Hooizolder in Rotterdam