Home » Maccabi Tel Aviv na rust te sterk voor Sparta

Maccabi Tel Aviv na rust te sterk voor Sparta

14 juli 2019 - 19:57

Sparta Rotterdam heeft de eerste nederlaag geleden in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. In Mierlo was Maccabi Tel Aviv met 2-1 te sterk voor de Rotterdammers.

In de eerste helft kwam Sparta op een 1-0 voorsprong na een uitstekende actie van Elayis Tavsan. De jonge vleugelaanvaller gaf een prima voorzet op Ragnar Ache die de bal achter de doelman van Maccabi kopte. Dat er niet meer goals vielen in de eerste helft was met name te danken aan Tim Coremans. De doelman had zeker drie reddingen op doelrijpe kansen.

Na de rust was het al snel gelijk in Mierlo. Avi Rikan scoorde in de 49e minuut. In de 55e minuut werd de eindstand bepaald op 2-1 voor de Israelische landskampioen. Itay Schechter was de doelpuntenmaker.

Aanstaande woensdag is het volgende oefenduel, dan is bekerfinalist Willem II de tegenstander in Dongen.

Mierlo – voetbal – (77) Rusland Barsky – Bryan SMEETS tijdens de oefenwedstrijd Sparta Rotterdam – Maccabi Tel Aviv – foto Carla Vos/Cor Vos © 2019

Foto’s: Carla Vos