Home » Update: UITVERKOCHT! Mee met de sponsorbus naar de finale van de Play-Offs?

Update: UITVERKOCHT! Mee met de sponsorbus naar de finale van de Play-Offs?

woensdag 22 mei 2019 - 17:00

Voor sponsoren van Sparta Rotterdam is het niet alleen mogelijk om zakelijke kaarten (bij) te bestellen voor de thuiswedstrijd, maar ook mee te reizen naar de uitwedstrijd met de sponsorbus.

Uitwedstrijd dinsdag 25 mei 20.45 uur: De Graafschap – Sparta Rotterdam

Voor deze allesbeslissende wedstrijd hebben wij een beperkt aantal Business Seats weten te bemachtigen. Na de steun in Oss en de ontvangen lofzang “Eretribune” door de supporters vanuit het uitvak hopen wij dat deze zakelijke steun wederom het beslissende zetje kan geven. Wij verzamelen op dinsdag 28 mei om 17.00 uur in de Jupiler Lounge op Het Kasteel, waar we gezamenlijk van een buffet genieten, alvorens we om 18.00 uur de bus instappen om richting Doetinchem te rijden. De verwachte aankomsttijd in Doetinchem is 20.00 uur.

Het tarief voor deze trip bedraagt € 125,- excl. btw per Business Seat (inclusief consumpties in de bus, diner/buffet en exclusief catering in het stadion). Vanwege de beperkte beschikbaarheid worden de aanmeldingen verwerkt in volgorde van binnenkomst en is een maximum van twee kaarten per bedrijf van kracht om een zo eerlijk mogelijke verdeling tot stand te brengen.

Ook deze kaarten zijn te bestellen met het invullen van het onderstaande formulier.