Home » Update: Uitgesteld. Meld je aan voor het Rood-Witte Mannen & Vrouwen diner in Wings Hotel Rotterdam Airport

Update: Uitgesteld. Meld je aan voor het Rood-Witte Mannen & Vrouwen diner in Wings Hotel Rotterdam Airport

24 februari 2020 - 11:43

Afgelopen jaar was het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner uiterst succesvol. De Rivierahal in Diergaarde Blijdorp was een schitterende locatie met een voor Sparta historische betekenis vanwege de viering van het kampioenschap in 1959.

De ingeslagen weg van het Rood-Witte Mannen & Vrouwen Diner zetten we dit jaar voort met een nieuwe en unieke Rotterdamse locatie. Op een flinke steenworp afstand van Het Kasteel zal deze Spartaanse avond dit jaar gehouden worden in de Hangar van het Wings Hotel van Rotterdam (The Hague) Airport. Met een Europees georiënteerde luchthaven in onze eigen stad zal het thema van de avond Europa zijn. Dit komt onder andere tot uiting bij de gasten van deze avond.

We kijken kort terug op de historie van Sparta in Europa en blikken vooruit op een jaar dat het Nederlands Elftal eindelijk weer deelneemt aan een Europees Kampioenschap. Met spelers als Kevin Strootman, Marten de Roon, Denzel Dumfries, Georginio Wijnaldum en hopelijk Memphis Depay zal de inbreng van voormalig Sparta-spelers in de EK-selectie waarschijnlijk groot zijn. Daar komen we tijdens deze avond zeker op terug met onze gasten. Tijdens het driegangendiner zorgen wij uiteraard voor sfeervol entertainment en staat de avond onder leiding van presentator Ruud van Os. Na het diner is de avond niet voorbij, maar is een gezellige after-party gegarandeerd.

Het tarief voor de geheel verzorgde avond bedraagt € 132,- excl. Btw per persoon.

Gaat de voorkeur uit naar een VIP-arrangement, dan informeren wij je graag over de mogelijkheden.

UPDATE: ROOD WITTE MANNEN & VROUWEN DINER UITGESTELD

Alle activiteiten t/m 31 maart zijn in ieder geval afgelast, waarbij wij ook hebben besloten het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner voorlopig uit te stellen. Het diner stond gepland op donderdag 16 april.

Wegens de voorbereidingen die dit evenement met zich meebrengen achten wij het met de huidige onzekerheid niet mogelijk het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner doorgang te laten vinden.

Meer nieuws om het diner hopelijk in een latere fase van dit seizoen op goede wijze plaats te laten vinden, volgt wanneer bekend in uw mailbox. Uiteraard hopen wij ook dan weer op uw aanmelding voor deze traditie.

Indien u verdere vragen hebt of een nadere toelichting wenst, reageer gerust op deze mail of neem contact op met Lindy Hogedoorn via l.hogedoorn@sparta-rotterdam.nl.