fbpx
Home » Naar de tweede seizoenshelft op z’n Spartaans!

Naar de tweede seizoenshelft op z’n Spartaans!

07 december 2023 - 10:00

Sparta Rotterdam heeft voor de 2e seizoenshelft pakketten beschikbaar om met jouw bedrijf zakelijk lid te worden op Het Kasteel. Naast het bijwonen van de negen resterende sfeervolle wedstrijddagen vanaf je eigen gereserveerde Business Seat(s) op een uitverkocht Kasteel biedt het netwerk nog meer zakelijke toegevoegde waarde. Je wordt namelijk lid van een netwerk van 500 Spartaanse bedrijven om je mee te verbinden, waaronder op de nog acht geplande business events gedurende de 2e seizoenshelft.

Waarom zakelijk instappen bij Sparta Rotterdam?

✓ Jouw eigen Business Seat(s) op ons Ereterras of Kasteelloge inclusief parkeerkaart voor de resterende 9 thuiswedstrijden;
✓ Direct toegang tot ons zakelijke netwerk van ruim 500 bedrijven;
✓ Toegang tot minimaal 8 variërende business events;
✓ Direct en persoonlijk contact met jouw eigen vaste contactpersoon;
✓ Beschikbaar vanaf € 990,- per Business Seat (excl. BTW)

Beschikbare Business Seats pakketten:

✓ BC Entree: Business Seats op BS1 en toegang tot de Jupiler Lounge. Tarief € 990,- per Business Seat.
✓ BC Entree + : Business Seats op BS9 en toegang tot de Jupiler Lounge. Tarief € 1.125,- per Business Seat.
✓ BC Premium: Business Seats op BS2 – BS4 of BS6 – BS8 en toegang tot de Jupiler Lounge. Tarief € 1.390,- per Business Seat.
✓ BC Executive: Business Seats op de middenlijn (BS5), toegang tot de Jupiler Lounge en Severs Breeman BMW Lounge. Tarief € 2.250,- per Business Seat en inbegrepen horeca.
✓ Kasteelloge: Business Seats ter hoogte van de middenlijn op en met toegang tot de Kasteelloge. Tarief € 1.650,- per Business Seat en inbegrepen horeca.

Wil jij meer weten of heb je interesse om je aan te sluiten bij Sparta Rotterdam in de 2e seizoenshelft? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen met plezier contact met je op.