fbpx
Home » Nieuwe bedrijven sluiten zich aan bij Sparta Rotterdam (Logehouders)

Nieuwe bedrijven sluiten zich aan bij Sparta Rotterdam (Logehouders)

25 augustus 2021 - 09:34

Regelmatig houden wij u op de hoogte van succesvolle partnerships tussen bedrijven die elkaar vinden via de business club van Sparta Rotterdam. In de rubriek ‘Rood-Wit Verbindt’ hebben we hier al tientallen voorbeelden van gezien.

De kans op nog meer verbinding is groot omdat de businessclub van de Kasteelclub steeds verder groeit. De komende weken stellen wij telkens een aantal nieuwe bedrijven voor die lid zijn geworden van het zakelijke netwerk van Sparta Rotterdam, met deze week aandacht voor de Business Loges.

Ook in het seizoen 2021-2022 zijn alle 34 loges in het Sparta Stadion uitverkocht. Dit seizoen mocht Sparta Rotterdam niet alleen rekenen op vele verlengingen van de bestaande logehouders, ook mocht het drie nieuwe logehouders verwelkomen. Alle drie de nieuwe logehouders zijn reeds betrokken (geweest) bij Sparta Rotterdam en maakten bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen direct gebruik van de loge.

ESET Nederland: Het bedrijf in de cybersecurity verlengde en breidde het co-sponsorschap uit, waardoor ESET Nederland haar enterprises in hun nieuwe loge gaan ontvangen voor het nieuwe seizoen.

Independent Waiver Service: dit seizoen is het bedrijf nieuw te vinden in loge 16 en keert daarmee terug op het oude nest.

Sir Winston Leisure Group: Met het label Sir Winston Fun & Games waren ze al hoofdpartner van de Kidsclub, en nu ook te vinden in de eigen loge op de 2e verdieping van het Sparta Stadion.

Klik op de bedrijfsnaam voor het bedrijfsprofiel en indien u in contact wilt komen kan dit uiteraard rechtstreeks, maar via uw contact bij Sparta stellen wij u ook graag aan elkaar voor.