Home ยป De nieuwe editie

De nieuwe editie

07 mei 2019 - 13:59

Steeds meer bedrijven verbinden zich voor langere termijn aan onze club, waarbij het reeds voor dit seizoen uitgesproken vertrouwen van onze hoofdsponsor de D&S Groep, alsmede de verlengingen van Axidus en Trofipack het meest in het oog springen. Ook met diverse andere partijen uit ons hoogste segment zijn wij al in een vergevorderd stadium de contracten te verlengen of zelfs open te breken.

Maar ook de bedrijven die door middel van boarding en reguliere business seats aan ons verbonden zijn geloven in ons (zakelijk) verhaal, waarbij we naast de altijd belangrijke relatiemarketing, nadrukkelijk aanwezig zijn bedrijven met elkaar te verbinden.

Ook in dit segment wordt er veel vertrouwen in onze club uitgesproken, met niet alleen duidelijke stijging in het aantal jaren dat een bedrijf zich verbindt aan Sparta Rotterdam, maar ook twintig nieuwe bedrijven die wij afgelopen winter welkom hebben mogen heten op Het Kasteel.

Meer over onze aanpak wordt verteld in een nieuwe editie van Kasteelzaken, die deze week op de mat valt bij onder andere de Business Club leden van Sparta Rotterdam.