Home » Nipte nederlaag Jong Sparta

Nipte nederlaag Jong Sparta

26 mei 2018 - 17:55

Jong Sparta Rotterdam heeft het seizoen afgesloten met een nipte nederlaag. In Lisse won de plaatselijke FC met 1-0.

In een wedstrijd die het aanzien amper waard was, vielen voor beide doelen weinig kansen te noteren. Ragnar Ache kreeg de grootste, al kreeg hij de bal van dichtbij niet in het doel. Niels Buijs faalde aan de overkant eveneens, oog in oog met Michael Fabrie. In de blessuretijd zou Buijs echter wel trefzeker zijn, nadat hij de bal op een presenteerblaadje kreeg.

Na rust bleef het rommelig en slordig van twee kanten, waardoor de ruststand ook de eindstand bleek. Jong Sparta was in de blessuretijd nog tweemaal dicht bij de gelijkmaker, maar een kopbal van Ache (die de doelman te machtig was) werd op de doellijn weggewerkt en Halil Dervisoglu, die een vrije trap van dertig meter op doel joeg, zag de keeper redden.