Home » Geslaagde Offshore-& MKB-bijeenkomsten voorafgaand Sparta – FC Groningen

Geslaagde Offshore-& MKB-bijeenkomsten voorafgaand Sparta – FC Groningen

18 februari 2020 - 10:44

Tijdens de wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Groningen mocht Sparta Rotterdam de gastheer zijn van 100 aanwezigen uit de offshore-industrie in samenwerking met Rotterdam Port Promotion Council en 70 aanwezige partners van MKB Rotterdam. Beide events werden gekenmerkt  door een inhoudelijk thema, aansprekende sprekers, een goede opkomst en netwerklunch rond en tijdens de thuiswedstrijd.

Offshore-Wint
In samenwerking met Rotterdam Port Promotion Council, Nederlandse WindEnergie Associatie en Stichting NNOW werd een evenement georganiseerd onder de naam ‘Offshore Wint’. De leden toebehorend aan de netwerkclubs en de haven- en offshore leden van de Sparta Rotterdam Business Club maakten kennis met elkaar en spraken over de ontwikkelingen in de offshore windindustrie. Dit laatste werd ook gedaan door vier sprekers afgevaardigd door het Havenbedrijf Rotterdam, NWEA, NNOW en Heerema.

Tijdens de lunch in de Ridderzaal en rondom de wedstrijd in de Jupiler Lounge raakten de leden van de netwerkclubs verder in gesprek met elkaar. Helaas bracht het speciale bezoek geen geluk binnen de lijnen, maar was het desondanks voor de aanwezigen een geslaagde dag. Onderstaand een fotocollage van de bijeenkomst in de Ridderzaal.

Partnerbijeenkomst MKB Rotterdam
In de Kasteelloge kwamen de partners van MKB Rotterdam aangevuld met enkele MKB-bedrijven uit de Sparta Rotterdam Business Club bijeen. Ook bij dit evenement was er een inhoudelijk thema gekoppeld aan het programma. Ditmaal lag de focus op het gecombineerde thema van talent & toekomst vanuit zowel het maatschapelijke als zakelijke vlak. De sprekers waren hierbij toepasselijk: Dave Maasland – eigenaar/CEO van ESET Nederland, Werner Klaassen – algemeen directeur Tempo-Team en Nathan Rutjes vanuit De Betrokken Spartaan. De sprekers belichtte het onderwerp vanuit de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker en hoe je als ondernemer om kunt gaan met je omgeving en het investeren in je eigen personeel.

Foto’s: Awé Krijger