fbpx
Home » Persoonlijke sponsor Britt van de Wiel | Plastics2Pack BV

Persoonlijke sponsor Britt van de Wiel | Plastics2Pack BV

Speelster Britt van de Wiel, positie CV, is alweer bezig aan haar derde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. De Brabantse verdedigster (22) reist bijna dagelijks vanuit Nistelrode naar Rotterdam en combineert haar voetbalcarrière met haar trainersambitie. Britt is voor het tweede seizoen trainster van de Sparta Talenten Maatwerk en tevens assistent trainster binnen Sparta Jeugdopleiding, bij Sparta O11.

Voor het derde seizoen op rij is Plastics2pack BV de persoonlijke sponsor van Britt en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Britt is een Spartaanse verdedigster, die inzicht heeft en een duel niet uit de weg gaat. De ambitieuze verdedigster is een niet alleen voetbalster, maar ook een uitstekende trainster, die  het beste voor heeft met talent.

Plastics2Pack biedt meer dan 25 jaar thermovorm -en kunststofervaring, en toch de kracht van jonge gemotiveerde mensen. Deze motivatie en kracht is terug te vinden in alle gelederen, zowel in de leiding van ons compacte bedrijf als op de productievloer waar de producten volgens de laatste normen worden geproduceerd.

 

PLASTICS2PACK BV
Westwijk 2
5406 XS Uden
www.plastics2pack.nl