fbpx
Home » Persoonlijke Sponsor Lotte van Hoof | QUINSO BV

Persoonlijke Sponsor Lotte van Hoof | QUINSO BV

Keepster Lotte van Hoof is bezig aan haar derde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal en maakte de overstap van UDI'19. De Brabantse doelverdedigster (20) combineert haar voetbalcarrière met haar studie AD Management aan de AVANS Hogeschool in Den Bosch.

QUINSO BV is de persoonlijke sponsor van Lotte en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbal- en keepersdroom. Lotte is een uitstekend meevoetballende keepster met een prima techniek, die de voetbalsituaties goed leest. Lotte verdedigt het doel met onder andere mooie wedstrijden en stadsderby's in de Vrouwen Eerste Divisie.

Quinso, Quality in Solutions. Wij richten ons als SAP partner voornamelijk op bedrijven binnen de productie- en groothandelsbranche. Wij zijn een team van zeer ervaren SAP consultants met jarenlange ervaring en branche specifieke proceskennis. Door dit te combineren met SAP kennis in de breedste zin van het woord zijn wij in staat hoogwaardige consultancy te bieden. Totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de productie- en groothandelsbranche, dat is waar Quinso in excelleert.


QUINSO BV

Amerikastraat 3
5232 BE ‘s-Hertogenbosch
www.quinso.com